Zo werkt het!

Het tennisseizoen is begonnen! En AA Drink heeft dé actie voor je club om dit seizoen maximaal te scoren. Altijd al een echte tennis clinic op je club willen hebben onder leiding van een oud- topspeler? Werken aan je tactiek, techniek en meer leren over sportvoeding? Het enige dat jij en je club daarvoor hoeven doen is 250 caps van AA Drink Isotone of AA Drink Iso Lemon 0,33 te sparen. Als je club binnen de actielooptijd 250 caps heeft verzameld in de speciale tennisspaarbox, maakt je club kans op 1 van de 10 Iso Lemon Tennistour Clinics met Jacco, Paul, Sjeng of Martin!

EEN ISOTONE SPORTDRANK = ONMISBAAR

Tennis is een veelzijdige sport die het maximale van je lichaam vraagt. Zowel je duurvermogen als spierkracht worden op de proef gesteld. Een goede vocht- en energiebalans tijdens je inspanning is daarom belangrijk om je prestatieniveau hoog te houden. Wist je dat met 2% vochtverlies je prestatievermogen al met 20% kan afnemen? Een isotone sportdrank is daarom onmisbaar tijdens intensieve wedstrijden of trainingen. Lees hieronder meer over de effecten en voordelen van AA Drink Iso- Lemon en Isotone.

  • Start je training of wedstrijd met een goed gehydrateerd lichaam. Drink daarom 5 minuten voor je inspanning ongeveer 150 ml AA Drink Iso Lemon of Isotone.
  • Tijdens je inspanning is het verstandig om ongeveer elke 15 minuten 150 ml isotone sportdrank te drinken. Zo voorkom je vroegtijdige uitdroging en energieverlies, wat uiteindelijk leidt tot prestatieverlies.
  • Ook meteen na je wedstrijd of training is het belangrijk je verloren vocht en elektrolyten met minimaal 150% terug aan te vullen. Daarmee je ook het optimale herstel van je lichaam.

AA drink isotone

AA Drink Isotone is speciaal ontwikkeld voor tijdens het sporten. Dankzij de Isotone samenstelling wordt AA Drink Isotone nog sneller dan water opgenomen in het lichaam. Bij intensief sporten verliest je lichaam in hoog tempo vocht en elektrolyten (mineralen). Met AA Drink Isotone vul je dit razendsnel terug aan, waardoor je weer snel verder kunt.

Meer over isotone

AA drink Iso Lemon

AA Drink Iso-Lemon is een isotone sportdrank en heeft dezelfde osmotische waarde als het lichaamsvocht. AA Drink Iso-Lemon wordt daarom sneller opgenomen dan water. Je lichaam wordt zo razendsnel voorzien van het benodigde vocht en elektrolyten (mineralen) zodat je onmiddellijk door kunt.

Meer over iso-lemon

De ISO Lemon Tennistour

De Iso Lemon Tennistour is meer dan een sportieve tennisclinic. Techniek, tactiek en sportvoeding zijn belangrijke onderdelen die iedereen kan gebruiken om een completere tennisser te worden. Het unieke aan de Iso Lemon Tennistour zijn de 4 oud-topspelers Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Sjeng Schalken en Martin Verkerk die de clinics zullen verzorgen. Elke winnende club kan namelijk zelf kiezen welke oud-topspeler op de clinic verschijnt! Alle 4 staan ze garant voor een onvergetelijke tennisdag!

www.isolemontennistour.nl