Zo werkt het!

Samen met jouw club maak je kans op 10 officiële Select wedstrijdballen. Daarvoor spaar je 250 caps van de AA Drink Iso Lemon en/of AA Drink Isotone (0,33 L) flesjes. De caps van de flesjes spaar je in de speciale voetbalspaarbox in de kantine. Als de voetbalspaarbox vol is maakt je club kans op 10 officiële Select* wedstrijdballen!

Iso Lemon & Isotone voor voetballers

Voetballers willen altijd maximaal presteren. Met 100% passie en energie het veld in. Daarom is het van belang dat elke voetballer tijdens die zware inspanning zijn vocht- en energiebalans op peil houdt. Alleen zo houd je je sprints, tackles, schoten en passes op niveau. Een isotone sportdrank tijdens een training of wedstrijd is daarom onmisbaar voor serieuze sporters.

AA drink isotone

AA Drink Isotone is speciaal ontwikkeld voor tijdens het sporten. Dankzij de Isotone samenstelling wordt AA Drink Isotone nog sneller dan water opgenomen in het lichaam. Bij intensief sporten verliest je lichaam in hoog tempo vocht en elektrolyten (mineralen). Met AA Drink Isotone vul je dit razendsnel terug aan, waardoor je weer snel verder kunt.

Meer over isotone

AA drink Iso Lemon

AA Drink Iso-Lemon is een isotone sportdrank en heeft dezelfde osmotische waarde als het lichaamsvocht. AA Drink Iso-Lemon wordt daarom sneller opgenomen dan water. Je lichaam wordt zo razendsnel voorzien van het benodigde vocht en elektrolyten (mineralen) zodat je onmiddellijk door kunt.

Meer over iso-lemon

#Weetje #sportdranken #sportvoeding #voetbal

  • Wist je dat bij 2% vochtverlies je prestatievermogen al met 20% kan afnemen?
  • Start je training of wedstrijd met een goed gehydrateerd lichaam. Drink daarom 5 minuten voor je inspanning ongeveer 150 ml AA Drink Iso Lemon of Isotone.
  • Tijdens je inspanning is het verstandig om ongeveer elke 15 minuten 150 ml isotone sportdrank te drinken, zoals Iso Lemon of Isotone. Zo voorkom je vroegtijdige uitdroging en energieverlies, wat leidt tot prestatieverlies.
  • Ook meteen na je wedstrijd of training is het belangrijk je verloren vocht en elektrolyten met minimaal 150% terug aan te vullen. Daarmee bevorder je ook het optimale herstel van je lichaam.

De Select Bal

De Select wedstrijdbal is een absolute top wedstrijdbal. Het is onder meer de officiële wedstrijdbal van de Zweedse voetbalbond, de Deense voetbalbond en de Belgische voetbalbond.

De PU 1300 Select voetbal is een 100% synthetisch lederen bal met een perfecte underlining en een zero wing binnenblaas. Dat betekent dat de bal een minimale afwijking heeft tijdens de vlucht en dat hij zeer duurzaam is. Verder blijft de bal perfect rond dankzij de 32 hand genaaide panelen.